Reviews

Kind words from clients

“Heel blij met deze serie professionele foto’s! Ik zocht een fotografe die een aantal ‘kunstenaar aan het werk’ foto’s wilde maken, in mijn eigen atelier. Mirjam stelde een aantal stijlen voor die daarbij zouden passen. Ik was echt verrast door het resultaat. Zulke prachtig belichte foto’s, ik had geen idee dat zoiets mogelijk was. Ik heb er al dankbaar gebruik van gemaakt in publicaties en op social media.”

AIRBRUSH ATELIER MARCIARTISTIC
Marcia Timmermans-IJzerman

 

“Ik ben bijzonder gelukkig met de foto’s voor mijn website. Ik had een ‘visie’ in mijn hoofd wat voor een image ik wilde voor mijn studio en had moeite iemand te vinden die dit begreep. Gelukkig had Mirjam daar geheel geen probleem mee. Ze begreep meteen wat ik bedoelde en daar gingen we mee aan de slag. Het resultaat zelfs beter geworden dan wat ik had gehoopt. Mirjam is erg professioneel, creatief en “fun” om mee te werken.”

PILATUS SASKIA WEST
Saskia West

 

Een foto maken? Dat kun je zelf.
Een gevoel, sfeer of karakter in beeld vangen? Dan ga je naar Lens-Inc.
Dus Mirjam gebeld voor een profielfoto voor de cover van mijn boek. Maar wie o wie zou het ontwerp voor de voorkant kunnen maken?
‘Oh!’, riep Mirjam, ‘dat kan ik vast ook wel. Ben wel handig met Photoshop!’ Gevolgd door: ‘Ik heb het nog niet eerder gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Nou, Pippi Langkous, dat hebben we geweten. Wat een drive, wat een ongelooflijk inlevingsvermogen en engelengeduld. Vertaal het beeld dat ik in mijn hoofd had maar eens exact naar papier. Mirjam fikste het! Vakvrouw. Met een dijk van een cover. Trots!
Mirjam, dank je wel voor de gezellige samenwerking, je heerlijke humor, het constructieve sparren en je grenzeloze professionaliteit. 
Quote geleend van internet: “Wanneer je passie en je talent gaan samenwerken, maak je een meesterwerk”. Meet Mirjam.

NOVA COACHING & ADVIES
Margreet Mook-Attema

 

“Voor een nieuwe spreekkamer in ons verbouwde kantoor hadden wij nog iets nodig op één muur. Mirjam had eerder iets gedaan voor ons. Korte lijn, één op één. Prima. We kozen voor één van onze producten. Een mooi, maar ook nieuwe uitdagende opdracht voor Mirjam. Water, glas, zwartwit. Na een week de eerste resultaten en gelijk spot on. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat.”

KORNELIS CAP & CLOSURES
J. Timmerman

 

“We zijn heeeel blij met de prachtige foto’s van de pregnancy shoot die we bij Mirjam hebben gedaan. Onze eerste fotoshoot ooit, dus best een beetje spannend om zo’n grote camera op je gericht te krijgen, maar dankzij de superrelaxede sfeer die Mirjam creëerde tijdens het fotograferen en door haar goeie aanwijzingen voelden we ons volleerde modellen en zijn alle foto’s heel mooi en natuurlijk geworden. Een hele bijzondere herinnering aan een hele bijzondere zwangerschap en de foto’s staan dan ook te pronken aan de muur in huis. De baby (-en dreumes)shoot staat nog op ons verlanglijstje en die doen we graag weer samen met Mirjam”.

Carlijn & Frank

 

Mirjam heeft voor ons een prachtige professionele fotoshoot verzorgd.
We zochten foto’s voor op onze website en op social media.
Als geen ander is Mirjam in staat een sfeer te vangen die ons en ons bedrijf goed weergeeft.
Ze heeft een prachtige locatie gevonden en ons op een hele ontspannen en natuurlijk manier gefotografeerd.  Wat laten de foto’s prachtig zien wie wij zijn en waar wij voor staan.
We zijn er super blij mee

BOOSTFABRIEK
Claudia de Jong, Yvonne Hospers