Ik ben Mirjam

Een goede foto vertelt een krachtig verhaal

Mijn naam is Mirjam Lensink. Ik ben professioneel fotograaf en eigenaar van Lens-Inc. Photography. In Steenwijk fotografeer ik op een creatieve en professionele manier, met de nadruk op persoonlijke benadering. Van een persoonlijk portret tot een zakelijke foto of een groot canvas voor aan de wand; ik maak het allemaal graag voor je mogelijk.

De passie voor goede fotografie was er altijd al. Na een opleiding aan de fotoacademie Groningen / Amsterdam ben ik er helemaal voor gegaan. Inmiddels ben ik al weer heel wat jaren eigenaar van Lens-Inc. Photography. En dat heeft heel veel mooie, inspirerende momenten opgeleverd.

Door de jaren heen heb ik vele mensen mogen portretteren. Voor het Steenwijker theater De Meenthe mocht ik vele bekende artiesten fotograferen, waaronder Jules Deelder, Hans Liberg en Youp van ‘t Hek. Maar of ze nu bekend of onbekend zijn; in ieder mens schuilt een prachtig verhaal. En dat verhaal leg ik graag vast met mijn foto’s.

Juist die zoektocht naar dat verhaal kenmerkt mijn foto’s. Een goede foto gaat volgens mij verder dan een beeld, een plaatje of wat kleuren; een goede foto wordt een geweldige foto als hij een krachtig verhaal vertelt. Het maakt dat ene moment zichtbaar waarin de kern van het verhaal zichtbaar is, waarin de persoonlijkheid precies wordt vastgelegd.

In mijn studio (Pand 10) of op een locatie in (de omgeving van) Steenwijk streef ik altijd naar een prettige, ongedwongen sfeer, waardoor ik beter een blik kan vangen of een persoonlijkheid kan vastleggen. Dit wordt altijd voorafgegaan door een persoonlijk gesprek met jou of je bedrijf, zodat we samen tot een sprekend, sfeervol resultaat kunnen komen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem te allen tijde gerust contact met mij op!

Mirjam

Fotoacademie Groningen/Amsterdam
2007-2010